Dec 8, 2010, 2:43 PM

Това, което знам 

  Poetry
783 0 1

Пиша за това, което знам

и което ми е нужно.

Движа се по нежната спирала

и накрая нищо.

© Симеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??