20.09.2023 г., 11:35 ч.

Това ли е мъжът... 

  Поезия » Любовна, Еротична
534 1 2
Това ли е за теб мъжът...

 

Желаеш ли по теб горещи устни..?

Копнееш ли да лазят по гърба..?

Искаш ли по кожата ти пръсти..?

Които да възбуждат... До ръба..!

 

Усещаш ли по тялото дъха..?

Настръхва ли ти кожата от страст..?

Описваш ли в леглото си дъга..?

Изгубила контрол... И власт..!

 

Мислиш ли си вечер за Любов..?

Прехапваш ли горещите си устни..?

Стенеш ли..? Изпращайки му зов..?

Сънуваш ли целувките му вкусни..?

 

Пулсира ли стомаха ти..? Гръдта...

Настръхват ли възбудено зърната..?

Докосваш ли с ръцете си плътта..?

Пресъхва ли ти гърлото..? Устата..!

 

Сваляш ли бельото през нощта..?

Плъзгаш ли ръка между бедрата..?

Виждаш ли го в пламъка, в свещта..?

Мъжът..! Докоснал сетивата..!

 

Представи ли си с него Любовта..?

Обърка ли ти мислите в главата..?

Това ли е за теб мъжът... Мечта..?

Да докосва, и да люби... И с Душата.!!!

 

Калоян Христов©️

(Chris Heart)

New Beginning

15.01.2022

London

 

От книгата "Страст - Еротика & Секс"

 

https://izdavam.com/bg/author/KaloqnHristov/8551

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??