22.07.2017 г., 0:44 ч.

Това ме прави човек 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
346 0 1

Не сънувам, 

не ценя,

не обичам,

защото е много човешко.

Не дишам,

не гледам,

не помня,

защото всички го могат.

Не харесвам,

не зная,

не искам,

защото това не е за мен.

Но летя 

и плувам,

рея се,

защото тайно се влюбих!

Оценявайки сънищата,

които не исках...

И вдишвайки

те гледам,

в опит да запомня всичко!

Защото харесва ми

да зная, че те искам,

макар това да ме прави човек... 

© Злори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??