Не сънувам,
не ценя,
не обичам,
защото е много човешко.
Не дишам,
не гледам,
не помня,
защото всички го могат.
Не харесвам,
не зная,
не искам,
защото това не е за мен.
Но летя
и плувам,
рея се,
защото тайно се влюбих!
Оценявайки сънищата,
които не исках...
И вдишвайки
те гледам,
в опит да запомня всичко!
Защото харесва ми
да зная, че те искам,
макар това да ме прави човек...
© Злори All rights reserved.