13.04.2013 г., 13:22 ч.

Това място и тази къща 

  Поезия » Пейзажна
551 0 0

Как искам да Ви опиша всичко това, което виждам сега...
Но просто всичко, което кажа ще бъде недостатъчно...

 

Красивите високи борови и широки букови гори.
Зелената трева и най-различни цветя.
Белите облаци, като търкалящи се кълба в сините небеса.

 

Как искам да Ви кажа как се чувствам в момента,
гледайки и слушайки тази гора...

 

Чувството сутрин да се събудиш с песента на птиците.
Да се вслушаш във вятъра, който сякаш минава през теб.
Вечер да видиш морето от звезди, точно над главата ти.

 

Ако можехте да видите, къде в мислите си всеки ден живея...
Къде в действителност принадлежи сърцето ми...

 

Голямата къща с грубите посивели стени
и стаи, запечатали хиляди спомени.
Порутеният покрив и напукани стъкла от танците и голямата веселба.
Подът със издълбани символи от горещи скари и петна от шампанско.

 

 

Може да видите всичко това, та и повече...

Но никога няма да усетите това, което пълни със сълзи очите ми,

когато видя тази стара къща и това забравено от човека място...

© Александра Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??