24.07.2019 г., 7:56 ч.

Това не е любов 

  Поезия
442 0 0

Земята направи своята обиколка 

отиде си денят ,пристигна тъмното 

и появи се пак онази болка 

от времето когато бях на дъното.

 

И сещам се сега  тогава как ме беше страх,

как морето беше страшно бурно 

като в сърцето ми ,а аз не замълчах ,

после всичко стана адски трудно.

 

Казваше от любов беше този побой ,

каква любов-истинско мъчение !

В очите ми сълзи ,силен порой, 

а той готви се за моето бдение.

 

Несъзнателно потъвах бавно,бавно 

и поддадох се на наркотиците

замаяна от тях така безславно 

за малко да се озова при жриците.

 

Въпреки очевидното малтретиране 

мен обявиха за психически нестабилна

От никого аз не получих разбиране

останах сама и безсилна.

 

Дори моето мило любящо семейство 

изхвърли ме на улицата изведнъж.

Не аз извърших безсрамно прелюбодейство,

но оказах се сама под силния дъжд.

 

Земята направи нова обиколка 

търкулна се нощта,дойде новият ден 

лъчите поеха моята болка 

и промениха всичко в мен !

 

 

 

 

 

© Христина Кузмич Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??