30.10.2006 г., 13:58 ч.

Това си ти 

  Поезия
1259 0 11
Слънце! Ангелско създание!
Невъзможна обич, изпитание...
Кратък сън в реалността,
лудост дива във нощта.
Спомен вечен в тъмнината
за срещата на Слънцето с Луната.
Внезапен пламък във разгара,
незабравима песен на китара.
Безнадеждна обич и надежда,
нежен поглед, който ме подвежда...
Страстни устни, жадни за любов,
един безмълвен тръпнещ зов...
Сладък миг... но тъй далечен.
Буен огън, но - обречен!
Последни палещи искри...
В сърцето ми това си ти!

© Василена Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??