17.01.2017 г., 16:13 ч.

Това сме ние ... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
602 4 1

Скандал след скандал
и пак някакъв скандал.
Викове и крясъци
бой и целувки
любов и омраза.
Да това сме ние.

 

Недовери и доверие
тишина и смях
истории или планове
бъдеще или минало.
Това всичко сме ние
мъка и утеха.

 

 

Мислим си всичко е наред
спряхме поехме дъх и продължихме.
Продължихме на същото място седим.
Чувства големи стената малка
малка но много силна.

 

 

Отновно бодуваме цяла нощ
мислеики за другия добре ли е?
Как е? 
А може би точно тази малка стената пак ни спира да разберем

© Павлина Пенкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прочетох всичките ти стихове,защото ми харесаха!Пиши!Убедителна си!
Предложения
: ??:??