28.07.2007 г., 21:32 ч.

Това съм 

  Поезия
673 0 14



Слънчев лъч съм -
ледове топя,
планински въздух -
морни ободрявам,
огън съм –
топля но не горя,
изворна вода съм -
жажда утолявам.

Покажи се -
с усмивка ще те погаля.
Вдишай ме -
с чистота ще те изпълня.
Доближи ме -
с обичта си ще те сгрея.
Отпий ме -
нови сили в теб ще влея
.

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??