4.11.2007 г., 16:34 ч.

Това съм аз 

  Поезия » Философска
606 0 2

Това съм аз -

потънала в гамите на сивото

някъде из черно-белия си свят.

"Зло с леки доброкачествени изменения";

Добро, объркано сред липсата на предизвикателства,

пред които да се доказва.

Аз съм сива - не знам какво искам,

какво ми трябва, какво мога.

Не че съм лоша... не съм.

Но там е работата, че не съм и добра.

Просто сива.

Подтискащо сива.

Единствено сива.

И се размивам в черно-белия си свят.

По-точно, той се размива и става сив, като мен.

Скоро ще се слея с пейзажа.

Ще стана като всички останали, като всичко друго.

Не искам това да съм аз.

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми! Поздрав!
  • "Зло с леки доброкачествени изменения";
    Ще стана като всички останали, като всичко друго.

    Не искам това да съм аз.

    Браво,много добра картина си нарисувала!Хареса ми!
Предложения
: ??:??