20.02.2006 г., 18:50 ч.

Това съм Аз 

  Поезия
678 0 0

Студена и безчувствена
                  -като змия!

Красива и обичана
             -като жена!
От тях напълно запленен
             
-това си ти!
Готов на всичко заради мен
            
-момче,което ще прости!
Изсмуквам от теб живота
            
-нямам капка жал!
Целувам те,макар и без охота
           
-целувам те,дори дъхът ти да е вече спрял!

© Роси Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??