20 feb 2006, 18:50

Това съм Аз 

  Poesía
680 0 0

Студена и безчувствена
                  -като змия!

Красива и обичана
             -като жена!
От тях напълно запленен
             
-това си ти!
Готов на всичко заради мен
            
-момче,което ще прости!
Изсмуквам от теб живота
            
-нямам капка жал!
Целувам те,макар и без охота
           
-целувам те,дори дъхът ти да е вече спрял!

© Роси Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??