27.03.2007 г., 22:02 ч.

Това съм аз сега 

  Поезия
860 0 9
Очи от мъка празни.

Душа с въжета вързана.

Това съм аз сега.

Разпъната на кръст

и плът с ръце разкъсана.

Това съм аз сега.

Безгрешна блудница,

потънала в кръвта си

и пиеща сълзите

на празните помръкнали очи.

Това съм аз сега.

Бичувана и крадена

след всеки божи ден.

Това съм аз сега.

С очи, обърнати нагоре,

с ръце, треперещи от студ.

Това съм аз сега.

Без обич, без утеха,

без милост, без надежда.

Това съм аз сега.

© Снежина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??