Тъгата силна,когато те обхване
и донесе сълзи солени върху устните,
сърцето ми със топлина ще те обгърне,
любовта ми ще преглътне тайните.
Ще съм волята ти силна,
ще ти нося изгрева с надежда,
ще те прегърна с обич искрена и несравнима,
ща пазя вярата ти щом изчезва.
Това ти обещавам
- да си тази,
която така истински обичам,
сам съм тук и пиша
и само в тези думи се заричам.
На ръцете си далече теб ще отнеса,
с нежност устните ти ще целувам,
близо до сърцето ми ще те държа,
до деня в който живота ми ще свърши.
За минута затвори очите си,
сляпа от любовта се довери,
повери на мен съдбата си,
нека заведа те в света ни от мечти.
Това ти обещавам-
всяка дума тук написана за теб,
хвани ме за ръка,
ще бъда винаги до теб.
© Христо Всички права запазени