Jan 13, 2007, 5:53 PM

Това ти обещавам 

  Poetry
1197 0 5

                                                                               
                                                                          
Тъгата силна,когато те обхване                                    
и донесе сълзи солени върху устните,                      
сърцето ми със топлина ще те обгърне,                       
любовта ми ще преглътне тайните.                                  
Ще съм волята ти силна,                                          
ще ти нося изгрева с надежда,                            
ще те прегърна с обич искрена и несравнима,              
ща пазя вярата ти щом изчезва.                               
Това ти обещавам                                                         
                  -  да си тази,                                            
която така истински обичам,                                    
сам съм тук и пиша                                                      
и само в тези думи се заричам.                                    
На ръцете си далече теб ще отнеса,                     
с нежност устните ти ще целувам,                                                
близо до сърцето ми ще те държа,                               
до деня в който живота ми ще свърши.                                    
За минута затвори очите си,                                              
сляпа от любовта се довери,                                       
повери на мен съдбата си,                                                    
нека заведа те в света ни от мечти.                                  
Това ти обещавам-                                                           
                  всяка дума тук написана за теб,                    
хвани ме за ръка,                                                                    
                 ще бъда винаги до теб.                                   
                                                                                 
                                                                                      
                                                                                             

© Христо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??