5.07.2017 г., 13:15 ч.

Товарен влак 

  Поезия » Любовна
392 1 0

Има дни, в които търсиш
за нещо да се заядеш,
и по принцип си намираш,
с твоя откачен стремеж.

Има нощи, много тихи,
в които дяволите спят.
Досущ на езеро водите,
емоциите в теб стоят.

Има дни, ме задушаваш,
целувки, ласки, топлина.
И дори да прекаляваш,
обичам тази дивота.

Дойдоха нощи да те няма,
приличат на товарен влак.
По гарите го чакат само
перони пусти, празен мрак.
 

© Серафим Аянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??