21.06.2007 г., 22:24 ч.

Този ден прекрасен 

  Поезия
646 0 2
Защо го направи?
Трябваше ли да му причиниш това?
Той те обичаше, беше готов за тебе да умре.
Ти беше единствената в неговото сърце.
Години наред само за теб живееше,
верен беше и до смъртта си верен щеше да остане.
За теб това нищо ли не значи?
С години лъгала си го, а той
като слепец ти се е доверил.
Запомни сега боли го, а ти се смееш,
но няма да е все така, слепецът ще прогледне,
друга ще намери, с нея той щастлив ще е.
Ще дойде ден, самичка ще останеш,
от тебе всеки ще страни.
Този ден прекрасен ще си спомниш ти за едно момче,
което до полуда влюбено във тебе беше.
Този ден прекрасен той щастлив ще бъде с друга
и дори няма да си спомня той за теб.
Аз ще помня твоето коварство и лъжите,
не ще допусна да страда той отново.

© Валентин Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??