Този луд декември
Този луд декември,
застанал в междувремието
на листопада и снегошепота.
Където скитат вълшебства.
И една късно-есенна любов,
която събира чудесата
в късчето зряла сладост
на едно безумно обичане.
Нощ сгушена в огнището...
Усещаш ли? Мирише на Коледа,
на уют, докосване и уют.
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Всички права запазени