20.12.2017 г., 1:01 ч.

... този път! 

  Поезия » Любовна
995 7 3

Този път е постилан със камъни,
този път е за смели сърца...
Този път ще е труден за двама ни -
аз избрах го. И ти го избра.
Този път не е еднопосочен;
този път криволичи във кал -
много пръсти към мене са сочили,
много зло ти си преодолял...
... вече знаем, че ходим по дяволи
и е трудно... На всичко отвъд -
ще вървим! Няма да се откажем!
... не и аз.
... не и ти

 

този път.

© Лора Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??