31.10.2012 г., 22:51 ч.  

Трагична комедия?! 

  Поезия » Гражданска
1400 0 0

         ИЗПОВЕД!

 

Казано честно нищо не ми е в ред.

Какво ли?  Ето започвам да изброявам,

но може ли да почна отзад напред?

Объркан съм,  просто се задушавам.

 

Абе нито пари, нито  положение,

от години няма променение.

Казват че е добре да си изолиран,

тогава бил си уж по-концентриран.

 

Глупости, направо съм блокирал,

с неуспехи  децата  си  шокирал!

В очите да ги погледна ме е срам

как ми е в душата,  само аз си знам.

 

Животът ми е вид трагедия  или

по-скоро една  „Трагична комедия“.

Не, не искам да се  самосъжалявам,

ако така го разбирате, ви се извинявам!

 

Знам, право има този  който е успял,

независимо дали някой го е чул или видял.

Имат нещо доста общо футбола и живота,

отчита се накрая според  резултата и оборота.

 

Трябва да имаш повечко попадения,

излизаш напред  и стават променения.

Аз нямам попадения и съм във  „Втора лига“,

споделих  ви достатъчно - до тук стига!

 

2003 г. – Виена

Marcello Terezios

 

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??