ИЗПОВЕД!
Казано честно нищо не ми е в ред.
Какво ли? Ето започвам да изброявам,
но може ли да почна отзад напред?
Объркан съм, просто се задушавам.
Абе нито пари, нито положение,
от години няма променение.
Казват че е добре да си изолиран,
тогава бил си уж по-концентриран.
Глупости, направо съм блокирал,
с неуспехи децата си шокирал!
В очите да ги погледна ме е срам
как ми е в душата, само аз си знам.
Животът ми е вид трагедия или
по-скоро една „Трагична комедия“.
Не, не искам да се самосъжалявам,
ако така го разбирате, ви се извинявам!
Знам, право има този който е успял,
независимо дали някой го е чул или видял.
Имат нещо доста общо футбола и живота,
отчита се накрая според резултата и оборота.
Трябва да имаш повечко попадения,
излизаш напред и стават променения.
Аз нямам попадения и съм във „Втора лига“,
споделих ви достатъчно - до тук стига!
2003 г. – Виена
Marcello Terezios
© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.