4.05.2006 г., 1:21 ч.

ТРАМВАЙ ЖЕЛАНИЕ 

  Поезия
606 0 6
Трамвай желание живота ако беше,
а спирките да бяха радостта.
Тогава ватмана-съдба, добър към всички,
ще изпълняваше по някоя мечта.
По пътя много пътници ще има,
снабдени предварително с билет.
И всеки свойта спирка ще намери
за радост, щастие, късмет...
Ще се пресичат дълги магистрали,
кръстовища, прелези, тунели.
А всички устремени към своята мечта,
маршрута на трамвая ще са поели.
Последна спирка винаги е любовта.
Претъпкан там, вратите щом отвори,
ще се изсипе хилядна тълпа,
тръпнеща пред любовните простори.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??