29.07.2018 г., 10:53 ч.

Трепет 

  Поезия
1156 3 5


Трудно се чете жената,
решиш ли,че е разгадана.
Единствено оставя тя копнеж,
от книгата недоразбрана.

И с всяка дума,всеки ред
умът ти лудо завладява.
Вълнува чувствата във теб,
страстта в сърцето заиграва.

Недопрочел,затваряш я задъхан,
а утрото намига ти от вън.
Очите уморено се затварят,
възбудено заспиваш засрамен.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??