Jul 29, 2018, 10:53 AM

Трепет 

  Poetry
1185 3 5


Трудно се чете жената,
решиш ли,че е разгадана.
Единствено оставя тя копнеж,
от книгата недоразбрана.

И с всяка дума,всеки ред
умът ти лудо завладява.
Вълнува чувствата във теб,
страстта в сърцето заиграва.

Недопрочел,затваряш я задъхан,
а утрото намига ти от вън.
Очите уморено се затварят,
възбудено заспиваш засрамен.

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??