20.11.2020 г., 23:03 ч.

Трепет 

  Поезия » Любовна
207 1 1

Трепет

 

Някой свири на китара

и приглася с топъл глас,

а душата се разтваря

да политне в този час,

 

нависоко след мечтите

с нежния китарен звън,

а усмихнати звездите

греят от небето вън.

 

Вечер тиха и красива

се заслушва в песента,

дето с трепет се излива –

прави по-добър света.

 

Кой ли свири на китара

в късния вечерен час?

А душата се разтваря

от вълнуващия глас.

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??