5.12.2010 г., 19:08 ч.

Тревожни сънища 

  Поезия » Любовна
631 0 11

ТРЕВОЖНИ СЪНИЩА

Тревожни сънища сънувам вечер,

тревожни мисли страшно ми тежат,

че ти отлиташ нейде надалече

и черни облаци след теб вървят!

Събуждам се с уплахата позната,

от грижата и болката сломен,

но виждам, виждам светлината

на твоя поглед - ласкав и блажен!

О, няма, няма да сънувам вече,

ще бъда буден ден и нощ дори,

не искам и насън да си далече,

додето любовта у мен гори!

Насъне и наяве аз желая

да бъда с теб завинаги, до края!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??