17.02.2020 г., 18:30 ч.

Три цвята 

  Поезия » Любовна
1226 2 0

Тайнството отвътре възхищава,
погледът навън твори.
Личността твърдо отстоява,
същността готова да дари.
Нравът сърцето удивлява,
нежността ме залови.

 

Скромността вечно прекалява,
желанието искано прикри.
Усмивка щастието остава,
ситуацията да продължи.
Мигът енергия предава, 
радостта пуска ни сълзи.

 

Ръка стискане задява, 
пръска хиляди искри.
Сърцата заедно застават,
говорят шумно през гърди.
Пулсът буйно подивява, 
любовта отвори врати.

 

Настрани думите оставя, 
целувка път гради.
Прегръдката я приближава,
сърце едно тупти.
Чувството единствено обединява, 
изпълва всичките мечти.

 

Букет ситуацията огрява, 
цветята живи неoклюмали.
Любовта живота съживява, 
дарява здрави корени.
Движение в корема потвърждава, 
неслучайно цветовете три.
 

© Георги Сираков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??