9.05.2006 г., 0:07 ч.

Три епиграми 

  Поезия
702 0 2

                 
                 Някогашното "Добро пожаловать" в гласовете
                 на новото "Welcome" ще заменим.
                 Менят се на времето ветровете,
                 а ние все по вятъра си клечим.

           -------------------------------------------------------------------

                Базите им били прекрасни -
                чисти, подредени и безопасни.
                И носели пари и работни места.
                Е, останалото им пък е срамота.

           -------------------------------------------------------------------

                Уж идвате да ни пазите,
                а всъщност играете своите игри.
                С оръжията си земята ни ще газите,
                но знайте - не сте добре дошли.
 

© Светослав Статев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??