14.11.2009 г., 0:15 ч.

Три Хайку Тристишия 

  Поезия » Източни форми
1188 0 6

                                                                                                                 От Владимир Шулев

                                                          Хайку (Сенрю)            
                                                                     *
                                                        Червени улици
                                                    река от бодлива плет
                                                        любовно ухание

                                                                     *
                                                         Паднало дърво
                                                       гнездо  на земята
                                                        горе  кръжи ято

                                                                     *
                                                         Огледало земя
                                                    глътка вода за сърна
                                                          човек и суета

                                                                     *

 

Пс:

Много харесвам хайку стила и днес реших да напиша няколко тристишия. Горе написаното е плод на труд ми. Дано ви харесат. Критики приемам, все пак са първия ми опит и се уча.

© Владимир Шулев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??