30.12.2016 г., 7:41 ч.

Три ката самота 

  Поезия » Свободен стих
445 0 2

Три ката самота

 

Завивам се в свойте три ката самота
и в тях оставам скрит, прибран,
свободно място не остана,
едва побира се и самотата.

 

Избор или къса клечка на съдбата?
Жребият еднакво тежък ли ще бъде?
Колко голяма  може да е самотата?
Колкото празното сърце... или по-голяма?

 

Завивам себе си и нея под юргана,
преспивна песен ще ù пея.
И дано сутринта, когато стана,
да не посмее  вече да се буди...

© А.А. Всички права запазени

Емоцията:

 

https://www.youtube.com/watch?v=2bDVtnfz1fs

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??