13.11.2022 г., 7:51 ч.

Три сестрички 

  Поезия » Пейзажна
137 0 0

Три брезички, 
Три сестрички, 
В скалите родени, 
Към небето устремени... 

 

Стоят си самички, 
Но нали са сестрички 
И винаги трички, 
Три брезички... 

 

© Людмила Данова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??