27.11.2009 г., 14:03 ч.

Тринитротилуол 

  Поезия » Източни форми
433 0 3

Една лъжичка радост,

от болката добавям също,

миксирам в душата си взривителната смес

и очаквам нечие докосване,

след което,

обърнали си гръб, пушим по цигара.

 

                         МЗ предупреждава:

                       „Докосването е опасно за вашето здраве”

 

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??