Изгуби се - самотна струйка дим,
зад хоризонта гърбав и невзрачен.
Останах равнодушен и невъзмутим -
око сред пепелявото лице на здрача...
Една любов не предизвиква плач,
когато от безчувствие е отзвучала.
Но всеки спомен е безмилостен палач,
изпратен от бездънната раздяла.
© Младен Мисана Всички права запазени
Весела и усмихната неделя!
Мерси, Василке! Трогнат съм от вниманието ти. Желая ти ново творческо вдъхновение и успехи! Хубава неделя от мен!