И ме имаш. И ме нямаш.
И те радвам. И боля.
И си тръгвам. И оставам.
И говоря. И мълча.
И те любя. И те мразя.
И се давя. И горя.
Възвисявам те. И газя.
И нощта съм. И деня.
И добра съм. И ранявам.
И издигам. И руша.
И наказвам. И прощавам.
И дете съм. И жена.
© Валерия Иванова Всички права запазени
Ти се държиш малко като ощипан тийнеджър, а би трябвало да си над тези неща на тези години
ekstasis, благодаря за думите ти!
Това със сигурност не е от най-добрите ми неща, но чак пък детска песничка да е...