26.02.2009 г., 21:14 ч.

Трудната любов 

  Поезия » Любовна
974 0 2

Поредна вечер той застава между нас.

Защо не разбра, че истински обичам те аз?

Нека ни остави да изживее любовта си

без да ни налага волята си.

 

Знам Сгреших аз преди,

но тогава не бях на ясно със себе си.

Защо не ни остави да живеем,

свойта песен да изпеем?

 

Непрекъснато стои срещу любовта,

но заклевам се сега:

"Няма да му позволя да ни раздели,

освен ако раздяла не желаеш ти! "

 

Кажи ми, че си заслужава

и няма да се откажа,

ще се боря за любовта

независимо дали ще приеме той това!

© Иван Батев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • когато нещата придобият геометрична фигура нещата стават много сложни.....тогава искаш все повече и повече да изживееш тази Трудна,почти невъзможна любов
  • Много ми хареса, браво!
Предложения
: ??:??