10.01.2015 г., 17:28 ч.

Трудният път на Любовта... 

  Поезия
639 0 0

Любовта, която ни прави добри...

Любовта, която ни кара да бършем сълзи.

Любовта, която не търси изгода...

Любовта, която е знам - сливане с Бога!

 

За тази Любов воювах в сърцето....

Душа пречиствах... с надежда гледах небето...

Колко милостив, велик си, Творецо!

Цял живот учиш ни, зовеш  и умело градиш...

 

Слава, слава на тебе - Троица славна!

За нежния, топъл, Божествен заряд-надежда,

който тихо, нежно, свято.., знам с вяра,

към тази велика, свята ЛЮБОВ всички повежда!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??