31.05.2009 г., 13:47 ч.

Трудно е да се преструваш 

  Поезия » Друга
818 0 1

Трудно е да се преструваш!

31.05.09

 

Отново ли за среща да си мисля?

Пореден път ли ще ме предадеш?

Нима изчезна тръпката предишна,

че казваш нямало какво да ми дадеш?

 

Изчезна ли голямата ти смелост?

Избягаха стаяваните чувства...

И някак си така ти е по-лесно,

но трудно е понякога да се преструваш!

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??