May 31, 2009, 1:47 PM

Трудно е да се преструваш 

  Poetry » Other
819 0 1

Трудно е да се преструваш!

31.05.09

 

Отново ли за среща да си мисля?

Пореден път ли ще ме предадеш?

Нима изчезна тръпката предишна,

че казваш нямало какво да ми дадеш?

 

Изчезна ли голямата ти смелост?

Избягаха стаяваните чувства...

И някак си така ти е по-лесно,

но трудно е понякога да се преструваш!

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??