25.06.2021 г., 8:11 ч.

Трудности 

  Поезия » Любовна
253 1 0

Обичам те, но ти си трудна.
Аз истинската знам каква е.
Как веднъж не ми се сбъдна?
Поне за миг да не ридая!
Във всичко аз успях,
но не и там където исках.
Половин живот го пропилях,
а за другия дали да бързам?
Ще настъпя и газта до край,
ако знам, че ти ме чакаш.
Карам все на пълен резервоар,
но сърцето ми е празно!
И макар за мен да мислиш друго,
по съм беден даже от сирак.
Щастието, скъпа ми е чуждо -
Понеже никога не го видях!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??