Трудът краси човека,
развивал го е с векове.
Тежък е пътят към успеха,
но са приятни неговите плодове.
Че с труд постига се всичко.
За египетските пирамиди си спомнете.
Затуй работете упорито, не анемично,
такава е мъдростта на вековете.
© Георги Всички права запазени