11.10.2008 г., 13:47 ч.

Труженичка от "Хербертщрасе" 

  Поезия » Любовна
591 0 4
Сигнали ти подавам като дива,
която чувства се желана и красива.
Моите очи те насърчават,
твоите пък мира ми не дават.
Сладострастно с тях ме разсъбличаш,
приветливо ме привличаш.
Любов, надежда, наслаждение
изскубват твоя страх, съмнение.
Прелъстителен ми е гласът -
в правилата на любовната игра.
Нюансиран, с тон спокоен,
той, агентът ми, е двоен.
  

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??