26.05.2009 г., 20:38 ч.

Трябва да те има 

  Поезия » Любовна
828 1 2
Трябва да те има,
за да мога
да се събуждам всяка сутрин,
да галя слънцето с усмивка
и залеза да стоплям с устни.

Трябва да те има,
за да мога
с широки пръсти да раздавам
любов, душа и още
да мога тихичко да дишам.

Трябва да те има,
за да мога
света да преобърна в мигом,
да лягам, ставам и да се усмихвам.

Трябва да те има
за да мога... да живея!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??