24.06.2020 г., 23:49 ч.

Трябва да знаеш.. 

  Поезия » Любовна
304 3 3

Спри да болиш и в живота ми спри да нахлуваш!
Никъде, с никого няма да ни провърви..
Никъде, никога няма да можеш така да целуваш,
нечии чужди надежди, мечти и очи!
Спри да ме викаш, когато видял си ме слаба - 
малка отронена, пълна със болка, сълза!
Падам по теб и разливам се срината цялата,
после събираш ме, скриваш ме в твойта душа. 
Аз пък отвътре с памук и коприна я вадя. 
Пръскам я! Става на хиляди малки стъкла. 
Твоите другите вечерно време ме мразят.. 
Чак ме проклинат, че в тебе ужасно боля. 
Тръгвам си пак и крещи ми се, сляпа съм, страдам.. 
Трябва да знаеш, че нищо не свършва така.. 
Трябва да знаеш, че всичко със теб се повтаря.. 
и ще остане завинаги във вечността!

 

Сиси Н. 
 

© Стилияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Споделени съкровени чувства и разсъждения! Поздравления!
  • Много е хубаво! Поздравления!
  • Добре дошла.Споделяй, много ме впечатли с началото.☺
Предложения
: ??:??