30.05.2023 г., 7:14 ч.

Трябва ми едно небе 

  Поезия » Любовна
168 0 2

     

Трябва ми едно небе

 

Аз не зная да обичам,

цветовете да редя,

в любовта да те откривам

и звездите да следя.

 

В нощите красиви, сини

трябва ми едно небе.

Колко тайни мълчаливи

крие моето сърце.

 

Аз не мога да обичам

точно както искаш ти –

във любов да ти се вричам,

а душата да боли.

 

Аз не мога да съм твоя,

друг обичам, може би.

С нежни имена наричам

само моите мечти.

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??