Аз не зная да обичам,
цветовете да редя,
в любовта да те откривам
и звездите да следя.
В нощите красиви, сини
трябва ми едно небе.
Колко тайни мълчаливи
крие моето сърце.
Аз не мога да обичам
точно както искаш ти –
във любов да ти се вричам,
а душата да боли.
Аз не мога да съм твоя,
друг обичам, може би.
С нежни имена наричам
само моите мечти.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены