1.08.2007 г., 14:15 ч.

ТРЪГНА СИ 

  Поезия
472 0 2

Отиваш си ти,
а зимата дойде -
аз чувствам заледено
моето сърце.

Как искам да останеш,
да ме стоплиш със една целувка,
но НЕ, ти реши да ме забравиш
и сама да ме оставиш.

Вече мина месец-два,
а аз умирам от студенина
и ето, идва пролетта,
и започвам аз да се топя.

И чувам птиците да пеят,
и виждам твоето лице,
и тръгвам аз към тебе
със разтворени ръце.

© Йоанна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??