19.01.2020 г., 19:41 ч.

Тръгна си от мен 

  Поезия » Любовна
365 2 0

Раздялата дойде внезапно,
с друг мъж те видях,
почувствах се толкова нещастно,
щом болката отново изживях.

 

Ти беше щастлива с него,
за ръка те беше хванал,
на сърцето ми стана тежко,
щом самичко беше останал.

 

Това беше най тежкия удар,
който бях понасял,
зарибявала си се с него докато беше с мен,
друг с мен така не се беше отнасял ..

 

Но щом си избрала него, няма да ти преча,
пускам те да си търсиш щастието,
да го обичаш няма да ти попреча,
щом любовта ми си захвърлила на сметището..

 

Е.П.

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??