11.08.2006 г., 0:38 ч.

ТРЪГНИ СИ 

  Поезия
912 0 3

Животът с мен си пропиляваш,

аз не съм това,  което заслужаваш.

Тръгни си, моля те веднага,

защото сила в мен такава няма.

Тръгни си, бягай на далече

да забравим тази болка вече,

която без да искам причинявам,

а само себе си и тебе наранявам.

А ти знаеш, желая ти доброто,

а в случая съм просто злото,

което по пътя си ти срещна

и превърна се в любов тъй грешна.

Тръгвай вече, разбери

по този начин все повече боли.

Не казвай нищо,

а върви, любов във друга намери!!!

07.03.2006

© Марина Пл Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??