2.02.2008 г., 20:43 ч.

Тръгвай си 

  Поезия » Любовна
645 0 6

          Тръгвай си


Бяло вино налей сега.
Да пием за това,
че предаде любовта.
Огорчена е душата ми.
Нарани я с лъжите си.
Чудя се как още диша.

Жива съм, но наполовина.
Само твоя е тази вина.
Имаш ледено сърце.
Прокле ме да виждам все твоето лице.

Търсиш ме.
Молиш за прошката ми,
но е късно да ти простя.
Не осъзна колко ме боли
от твоите лицемерни лъжи.
И ще те измъчват тежките спомени.

Моля те! Тръгвай си!
Не се обръщай назад.
Всеки път раняваш ме,
когато кажеш: "Обичам те."

Но няма все да е така.
И ти ще срещнеш болката.
Ще чуваш гласа ми в нощта.
Ти ще страдаш като мен,
дори повече.
Единствено тъгата ще е с теб.

Забрави за мен. Забрави
за всички лоши дни.
Заличи спомените.
Отиди си без сълзи.

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??