Срастнал си се с твойта роля
на въздишащ ухажор.
Но свали грима си, моля -
некадърен си актьор.
Питам се: кому бе нужно
да играеш този фарс?
Априори съм ти чужда,
ти - илюзия в аванс...
Хайде, тръгвай си по пътя -
нямаш работа при мен.
Всичко мога да преглътна,
но лъжите жалки - не!
© Вилдан Сефер Всички права запазени